Do të jemi online në 21 Maj 2012. Deri atëherë ju ftojmë të lexoni manifestin tonë. Ju mirëpresim 🙂

 

3 Responses to Hello world

 1. Dritan SHANO says:

  Kolege,

  se pari, ju uroj suksese ne jeten personale dhe profesionale;
  se dyti, urimet me te mira per kete iniciative me shpresen se incentivat per ta zhvilluar ate do te jene afatgjata;
  se treti, shpresoj qe mizeria e profaneve te qendroje sa me larg prej ketej;
  se fundmi. uroj qe perpjekja e secilit ne kerkim te njohurive te jete sa me e suksesshme!

  Dritan Shano

  • JOHANNES ESTRADA says:

   Faleminderit zoti Shano. Do kemi nje politike specifike per komentet. Debati lejohet, edhe i ashper biles sepse ekonomia e tille eshte. Nuk do lejohen komentet qe dalin nga fokusi i blogut ose qe akoma me keq kalojne ne ofendime.

   Duke shpresuar qe do vazhdoni te na ndiqni, ju falenderojme dhe njehere per komentet.

  • IDLIR GJATA says:

   Faleminderit zoti Shano.

   Shpresoj qe te na plotesoni artikujt dhe mendimet tona ekonomike me idete dhe ekseperince tuaj.

Leave a Reply

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.