Viti 2013 ka qënë një vit i vështirë për ekonominë shqiptare karakterizuar nga zhvillime të forta politike (vit zgjedhor) dhe ekonomike. Për të matur ecurinë, performancën dhe dinamikat e ekonomive të ndryshme ekzistojne disa indekse në nivel botëror të cilët në disa raste përfshijnë edhe ekonominë shqiptare.

Për mos t’u zgjatur shumë dhe për të lënë komentet për ju, më poshtë një pasqyrë e renditjes së ekonomisë shqiptare në vitin 2013 sipas disa nga indekeseve më të rëndësishme në botën ekonomike.

economic_ratings

Për të pare çdo indeks më në detaj sikurse raporte të tjerë dhe renditje të ekonomisë shqiptare, klikoni këtu.

2 Responses to Ekonomia Shqiptare në 2013 sipas indekseve ekonomike!

  1. Haki Shpata says:

    Shume interesante, dy indekse ishin pozitive ‘Lehtesia e pagimit te taksave’ dhe ‘Terheqja e investimeve te huaja!!!
    Qeveria ka ‘shternguar rrypin’ vetem te per te vjele sa me shume taksa = para per vehten, dhe Investitoret e huaj= Hi syve te popullit….

Leave a Reply

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.