3 thoughts on “Hello world

 • May 22, 2012 at 6:15 pm
  Permalink

  Kolege,

  se pari, ju uroj suksese ne jeten personale dhe profesionale;
  se dyti, urimet me te mira per kete iniciative me shpresen se incentivat per ta zhvilluar ate do te jene afatgjata;
  se treti, shpresoj qe mizeria e profaneve te qendroje sa me larg prej ketej;
  se fundmi. uroj qe perpjekja e secilit ne kerkim te njohurive te jete sa me e suksesshme!

  Dritan Shano

  • May 22, 2012 at 6:57 pm
   Permalink

   Faleminderit zoti Shano. Do kemi nje politike specifike per komentet. Debati lejohet, edhe i ashper biles sepse ekonomia e tille eshte. Nuk do lejohen komentet qe dalin nga fokusi i blogut ose qe akoma me keq kalojne ne ofendime.

   Duke shpresuar qe do vazhdoni te na ndiqni, ju falenderojme dhe njehere per komentet.

  • May 22, 2012 at 7:10 pm
   Permalink

   Faleminderit zoti Shano.

   Shpresoj qe te na plotesoni artikujt dhe mendimet tona ekonomike me idete dhe ekseperince tuaj.

Leave a Reply