Debate ekonomike

Mirëserdhët në serinë e debateve ekonomik online. Ky format, tashmë i konsoliduar nga media të rëndësishme ekonomike, ka si objektiv informimin e lexuesve rreth temave të rëndësishme ekonomike në Shqipëri duke ballafaquar në menyrë konstruktive argumentat kryesor rreth tyre.

Cdo debat vë përballë dy ekspertë në fushën e ekonomisë të cilët prezantojnë argumentat hapës në mbrojtjen e krahëve pro dhe kundra qëndrimit të temes. Lexuesit do kenë mundësine të komentojnë mbi tezat e të dy kraheve dhe me votat e tyre përgjatë debatit do të vendosin krahun fitues.

_________________________________

Debati aktual:

Taksa mbi të ardhurat personale duhet të jetë progresive apo e sheshtë?

_________________________________

Debate të mëparshme:

A duhet të rritet borxhi publik ne raport me prodhimin e brendshëm bruto (PBB) më shumë së 60%?

 

 

Leave a Reply